onsdag 7 september 2011

De ovanlig men ändå de har rätt att bo i samhället som vanlig

I måndags såg vi en film i data salen och filmen var Patrik 1,5 och igår diskuterade i grupp om filmen. Diskussionen var väldigt intressant för att vi några accepterade homosexuella och andra inte. Så under diskussionen ibland blev det som argumentation.

En av våra klasskamrater tyckte att homosexuella är en sjukdom och en annan tyckte att det ovanlig men eftersom regeringen accepterar så vi också accepterar Men mest av våra klasskamrater tyckte att det bra att vi om gås med de, som vanlig och vänlig.

Jag tycker också homosexuella är en del av i samhälle Så de har rätt att leva hur som helst. om vi tänker på en vanlig familj, det helt rätt att stämmer inte med de t,ex en vanlig familj har mamma pappa och deras barn eller bara man och fru men homosexuella ett par helt annorlunda men ändå de kan skaffa barn genom att adoptera och som är absolut laglig.

Jag tycker det finns homosexuella i alla länder i värden men flesta av länder kanske tillåter inte laglig. Så alla som homosexuella bor där, de döljer sig själva. De har kanske förlorat ytrandefrihet och rättighet för att när landet och samhället avvarar de, så det helt omöjligt att få de sina mänsklig rättighet. Så de framförar naturligtvis smärta i hjärtan i deras hela liv och jag tycker det absolut orättviss.

Jag tycker här Sverige rearingen har tagit ett bra beslut för att de har bestämt att alla homosexuella som bor i Sverige får gifta laglig och de får alla rättighet som vanlig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar