måndag 26 september 2011

Upprdag Granskning

Hej alla jag har varit sjuk får andra gången under så kort period och det ogillar jag som fan men men vad ska man göra nu har jag i alla fal varit hemma och sätt detta program som ni hade sätt i måndags som hette Uppdrag Granskning.


Det handlade om allt upprör som har hänt i Backa, Göteborg. Folket där skyller på andra generation av invandra och samtidig skyller ungdomar på deras Politiska ledare och polisen dåliga insatsningar. I programmet vissas det mycket av att hur polisen jobbar åt det och hur upphetsade ungdomarna där bli av polisens reaktioner, de tycker bara får att de har en annan utsände de deras alla över till samma kant och de utsätts får att vara kriminell dock så tycker inte myndigheterna där. Folket som bor där känner sig inte trygga på kvällarna och det gör att många vill flytta därifrån. Dock i debatten tyckte politiker att de inte satsar tillräcklig på ungdomar, på deras fritid och det är vad som gör att många av de deras till detta konflikter.


Jag tror inte att vi ska se detta som att Backa är en kriminellt området eftersom man föds inte som kriminell som tex den experimentet man gjorde får många många år sen att skicka alla kriminella till nuvarande Australien och se hur deras barn kommer bli och det visade sig tvärtom.


Allt detta problem som man såg på programmet är normala i ett samhället, allt kan inte bara vara bra man måste se negativa saker får att kunna uppskatta de bra som finns i samhället också. Personligen tror jag att allt konflikt mellan invandrare och svenskar som pågår och händer är mest kulturellt på grund av deras tror era tror och massa andra grejer som skiljer på alla människor i från varandra.


Här kommer länken till programmet till er andra som har också missat Uppdrag Granskning .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar