tisdag 26 oktober 2010

LOGGBOK

Igår hade vi tre grupper av våra klasskamrater redovisning på barnliteratur. Och vi två grupper redovesade förra veckan ifredags. De tre grupperna reduvisade i klassrommet framför oss och våra lärare. Vi alla var noga att lyssna deras redovisningar. När de redovisade visade de olika bilder tex färger, djur, och mjliöer. Det var jätte intresant att en författare har användat tiger som katt i berättelsen.

Jag tycker barn literaturs diskussioner har givit oss mycket erfarenheter om barn. Vi behöver att veta om barn rättigheter i samhället för att vi har kommit från olika länder och vi många som visste inte hur växer upp ett barn i samhället här Sverige för att vi hade inte samma kulturer, därifrån har vi kommit. Jag tycker också diskussioner av barnliteratur var en evighet efterfrågan för i vårt liv.

När de klarade reduvisa flyttade vi fyra klasskamrater ett annat rom för att diskutera på roman. Vi berättade om några citat och eftersom vi har läst ut hela boken Så vår lärare har betämt att efter höst lovet ska vi skriva en personbeskrivning på romonen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar