lördag 23 oktober 2010

Personbeskrivning

Jenna är en tretton år gammal svensk tjej. Hon har långt svart, lockigt hår och hennes ögon är blå. Hennes näsa har en skarp kontur. Hon är 160cm Lång och mager. Hon har en fin klänning som är röd med ett smycke.

Jenna är en tystlåten tjej som är blyg. Hon är snäll med sin mamma. Hon berättar inte sitt problem till någon. Hon är en duktig tjej som är både självständig och tålmodig.

Jenna går i skolan. Hon har just börjat sjuan. Hennes bästa kompis heter Susanna. Susanna är en trevlig kompis i samma ålder som jenna.

De är bra kompisar. De har varit tillsammans sedan dagis. Jenna och susanna är lika gamla. De går i samma klass som ullis och Ullrika. Jenna hatar ullis till slut de blev vän.

Jennas mamma är sjuk i bröstcancer. Hon har inget jobb, för att hon är sjuk. Hon kan inte göra allting själv så Jenna hjälper henne. Hennes mamma är snäll mot jenna trots att hon är sjuk.

Hon försöker göra vad hon kan hemma, så att Jenna inte behöver göra allt. Jenna är trevlig tjej men Hon umgås aldrig med Ullis. Hon umgås bara med Susanna.

2 kommentarer:

  1. kolla stina och lisa. Vad är skilldnad?

    SvaraRadera
  2. jag ser några skillnader, att du skriver bröstcancer rätt som ett ord, istället för bröst cancer som var fel. Du behöver inte skriva ett nytt inlägg, du kan gå in i ditt inlägg och redigera (rätta) det genom att klicka på pennan.

    SvaraRadera