fredag 19 november 2010

Segelbåt i havet.

Detta är ganska stor båt som seglar i havet.
Den båt är indelat i mitted med en pinne tillräckligt lång som pekar mot himlen,
efter det är flera trådar fästade och det finns fyra seglar som hängde i en triangulär förm delad fyra på höger och det finns två män som hänger och hjälpa till att denna båt att följa hans väg.I den andra hälften är två segel i en kvadrat form.
Och på vänster sida åckså där är motorn i båten och ser du en liten stuga och i en stuga sida till höger är ett pinne inte så lång som följer en segel kvadrat. och det finns en annan människa hjälper att räta segel på vänster sida.
Bilde visar att solen skiner l inte särskilt stark på grund av att solen har börjat slå i vattnet tidig Det visar lysera se att inte blir varm men det ser lugn och kön.
Ett otroligt vackert land det ser ut att vattnet har blivit varmt, vinden är mycket lätt jus nu men det kommer upp att vinder ökar under dagen den är förberedda på blåsig som ser kommer mycket mer.
Detta foto speglar mina känslor så ren med intensiv fred flyga lösgående gärna stoppa dig, du kan bevisa att du är en modig person och som kommer att kämpa utan att vila att uppnå det du verkligen vill ha av livet.
Eftersom ingenting är gratis. Men vi har våra ögon att ser på värdefull och vacker världsrymden.Verkligen naturen som gerdig att du är född och lever.
Jag vara behöver gittat till väg ock seka efter min väg, då jag ska vara lycklig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar