tisdag 8 mars 2011

Debatt om Alexandra ”Kissie” Nilssons blogg

Alexandra ”Kissie” Nilsson är en av Sveriges största bloggare och skapade rubriker för en tid sedan när Nyheter24 publicerade en mobilfilm där hon och hennes bror påstår att de ska sätta upp klistermärken med propaganda från ett gammalt nazistparti.

Min åsikt är att vem som helst kan absolut skapa en blogg eller flera bloggar för att få uppmärksamhet från samhället. Som Kissie skriver i sin blogg som visar att hon försöker publicera provokativt innehåll på sin blogg och det innehåll också vad hon gör vardag eller om sitt liv.

Hon pratade om att man kan banta med barnmat. Det håller inte jag med om eftersom om man verkligen vill banta kan man träna eller äta frukt istället för middag tycker jag. Hon får tycka och tänka som hon vill om man äter barnmat så kan man banta. De som läser hennes blogg bör tänka lite själva innan de blir påverkade från bloggar. Det är svårt för tonåring att tänka själv och de blir lätt påverkade men vuxna människor blir inte så påverkade eftersom de kan känneteckna själv.

När jag var tonåring var det ganska populär att man ska ha jätteliten kropp och alla försöker banta men det är påverkade att kroppen var svag och sämre. Det var mycket problem i skolan eftersom de var sjuka och kan inte studera så bra. Det tycker att man ska äta bra mat och träna ofta.

2 kommentarer:

  1. Jag håller med dig. Man måste äta bra mat och vi måste ta hand om kroppen för att det är Gud som gav åt oss=).

    SvaraRadera
  2. Jo, det är sant att när man försöker banta det blev påverkar våran kropp särkilt vårt hjärna. Så det bättre man ska äta nyttig mat och träna varje dag så att slipper man känner svaghet.

    SvaraRadera