måndag 21 mars 2011

Debatt om lärare

Idag vi har tittar  på debatt som handla  om lärare roll och eleverna ,det var intressante debatt ,för att nu itiden mångar elever få inte G ,eller v.g .det kan berör på lärare tycker jag  det mångar elever och för lite lärare ,men samtidit det finns bra lärare och dålig lärare.och eleverna måste visa intresse att de vill lässa och sägar till  om det finns nånting som man kan förändra.En mane säger att tidigare kunde man bra gramatik men nu eleverna kan inte bra grammatik .Det är rätt  vi behöver mycket grammatik för att blir bättre att skriva Svenka.Det kan berör att eleverna behöver hjälpe hemma ålsa  för att kunna klara bra.många  barn när de har hemma de tittar mycket på dator.De gör inge lexa.

2 kommentarer:

  1. Du har rätt. Många barn tittar mycket på dator och de gör inge läxan men datorer är inte problemet. Problemet är att föräldrar hjälper inte barn att göra sinna läxor. De måste spendera mer tid med barnen.

    SvaraRadera
  2. Jag tycker att föräldrar ska vara lite sträng med sina barn så att barnen få lära hur man hantera om tid decipline att göra läxor eller spela framför datorn. Alltså barnen måste göra alla läxor först innan de ska använda datorn.

    SvaraRadera